Présentation de la société

Wie zijn we?

Naamloze vennootschap opgericht in België op 9 februari 2004 met een duidelijk afgelijnd doel.

Doel

Het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten, om te genieten in een vrij brede zin van het woord.

Daar veel van de producten die we wilden verkopen niet bestonden of niet in de kwaliteit die we wensten of moeilijk waren te vinden door het zo brede aanbod van bestaande distributiekanalen waar het koren echt wel moeilijk te vinden was tussen het kaf, zagen wij een opportuniteit om een nieuw concept in de markt te plaatsen.

Concept

Wat goed is op de markt daar kopen waar het aan de laagste prijs en op de voordeligst manier kan worden ingekocht. Dus meestal bij de producent en via transport over water of over de weg en in grote hoeveelheden.

Waar we verbeteringsmogelijkheden constateren deze met de bestaande fabrikanten tot omzetting realiseren.

Waar we geen resultaten bij bestaande leveranciers kunnen bereiken overgaan tot eigen ontwikkeling en productie.

Zo véél als mogelijk alle tussenpersonen uitschakelen: geen agent in Hong Kong, geen wereldwijde verdeler in California, geen importeur in de EU of groothandel in Duitsland maar direct van fabrikant via ons naar het verkooppunt.

Geen of nauwelijks voorraad voor de detailhandelaar daar ?JEP! de voorraad heeft en uitlevert per stuk.

Producten

Steeds de nieuwste ontwikkelingen in de markt op voorwaarde dat ze in onze politiek passen van een goede marge voor een uitstekend product door inkorting van de distributieweg en door doorgedreven selectie van onze exclusieve distributiekanalen.

Prijzen

Iedere klant ziet op onze site zijn netto/netto prijzen en onze aanbevolen consumentenprijzen. Tevens staat op zijn bestelbon welke bruto winst hem te wachten staat als hij deze aanbevolen prijzen toepast.

Vragen? Interesse? Contacteer ons.